dilluns, 21 de novembre del 2011

Rollo Comando

Cada estació de l'any té els seus pros i els seus contres. L'hivern, per exemple, té de bò que és quan es pot anar a esquiar, es pot sortir a correr o a pedalar més tard perquè no fa calor,..... però per contra el dia és molt curt i si necessites anar a córrer per la tarda ho has de fer amb la llanterna i si ,a més a més, el dia anterior a plogut i el terreny està fangós sembla que siguis un home de Harrelson en missió especial.

La sessió d'avui al matí havia de ser i ha estat suau, molt suau. 30 minuts de bici amb poca càrrega i 15 de cinta pujant dels 9 als 10 Km/h. Les sessions matinals de dilluns i dimarts sempre seran així, la seva funció és la de recuperació activa, regeneració, activament suau..... com en vulguis dir. Avui també m'interessava no forçar perquè divendres veig notar molèsties al tendó d'aquiles i volia mirar que passava a ritme suau. Per desgràcia he seguit tenint molèsties.

Per la tarda, tot i les molèsties del matí, hem anat a córrer amb Àlvaro (suposo que la setmana que ve ja tindrem un altre integrant al grup de running). El ritme ha començat suau però a la tornada que em notava molt bé he anat pujant intensitat fins arribar als 4minuts 24 segons el quilòmetre ( uns 13,7 km/h), Àlvaro no estava tant fi i s'ha anat quedant perquè li ha agafat "flato" i hem acabat baixant el ritme.
Hem acabat fent 7,6 Kms en 41minuts 30 segons, a un ritme mitg de 5minuts 34 segons el kilòmetre (10.8 Km/h) entre fang i tolls d'aigua. Ha estat una sortida entretinguda perquè havies d'estar controlant tota l'estona amb el frontal a veure on xafaves per no ficar-te mullat.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada