dijous, 3 de novembre del 2011

Aprofitant les poques estones sense pluja

Setmana de vacances plena d'aigua. Desprès de deixar dilluns per recuperar de la duatló i dimarts per recuperar de la castanyada, dimecres, dijous i divendres tenia intenció de tornar a entrenar fent llargues distàncies a ritmes normalets tant en bici com a peu per tornar a agafar volum. Per anar bé els ritmes haurien de ser una mica més alts que els de principis d'any, com que tenia tota la setmana de vacances era, a priori, la setmana ideal per a fer-ho. El problema ha estat la pluja contínua de gairebé tota la setmana. La sortida llarga amb la "flaca" se'n va anar en orris dimecres. Per sort avui dijous he pogut anar a córrer al matí aprofitant una estoneta que l'aigua ha donat treba, però de sortir amb la btt rien de rien ja que la montanya està enfangada.

La sortida del matí ha estat de 16,5 Kms i se m'ha fet bastant dura, feia molt temps que no corria una distància tan llarga. No sé quants cops he pensat en donar mitja volta i tornar cap a casa, lo bò de fer una volta circular però llarga és que arriba un moment que encara que estiguis cansat el fet de tornar a casa ja fa que la ruta sigui suficient. He arribat amb mal de turmells -  massa estona per asfalt- i cansat de veritat tot i que no hi ha hagut cap moment que notés que anava a un ritme alt, però..... l'acumulació ja se sap. El temps ha estat de 1 hora 24 minuts i 8 segons, 11,8 Km/h. M'hagués agradat arribar a ficar la mitjana de la velocitat a 12 però per avui ja n'he tingut prou. El desnivell positiu ha estat de 176 metres.

Per la nit ha tocat sessió d'spinning, 54 minuts dels quals 40 han estat a ritme bastant alt.

El dia d'avui ha estat complert, llàstima que demà torni a baixar la càrrega. com a molt anirem a nadar per la tarda-nit. I el fi de setmana per a més INRI rien de rien.

Salut!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada