dimarts, 10 de maig del 2011

Comença a fer calor

Avui gairebé he complert tots els plans previstos, la intenció era fer una mica d'estiraments abans de la sessió d'Spinning, fer la classe i per la tarda anar a córrer 10 Km amb Àlvaro.

Pel matí tot correcte, he fet els estiraments (les cames ho han agraït) i després a fer Spinning. La classe no ha pogut ser massa dur perquè, encara que ho intentés, les cames no podien arrossegar tant pes com la setmana passada (la Transtebre i la ruta d'ahir amb Delfi passen factura). El total de la Sessió ha estat de 49 minuts i 33 segons a una mitjana de 123 bpm (si solament mirem la mitjana és una classe regenerativa, però s'ha de tenir en compte que a la mitjana hi entra l'escalfament i la tornada a la calma, el màxim ha estat de 165), solament he consumit 508 Kcal.

Per la tarda ho he deixat tot preparat per a poder canviar-me i anar a córrer a les 18:00 i m'he estirat al sofà (si no faig la horeta de rigor després he d'anar a dormir com les gallines). Al llevar-me per anar a córrer ja he notat que les cames no tenien ganes més que de seguir estirades però "si hay que ir se va", m'he canviat i cap al molí. Efectivament, les cames no estaven per a massa alegries, tot el recorregut les he notat dures, fins als darrers 2 Km no he notat que podia estirar una mica més tot i que les notava cansades, a més el sol ja comença a apretar. Al final he decidit no fer els 10 Kms i ens hem quedat en 8..800 metres en 52 minuts i 7 segons (com veieu el ritme tampoc no ha estat molt alt)10,1 Km/h de mitjana cremant 683 Kcal.

Total 1 horeta i 42 minuts de treball i 1191 Kcal consumides.

Demà estiraments, peses (he canviat la rutina, a veure com anirà) i per la tarda doble sessió d'Spinning.

PD: ja hi ha l'enllaç per veure les fotos de la Transebre (solament he penjat fotos on surt gent de Seròs).

Salut

2 comentaris:

  1. "Efectivament" m'estàs baixant el rendiment... has de tenir més constància!! jajajaj

    ResponElimina
  2. A veure com estarem dijous, més val que estiguis recuperat perquè si no t'apretaré bandarra.

    ResponElimina