dijous, 5 de maig del 2011

Seguim treballant la càrrega

Ara sembla que el cos ja s'ha tornat a acostumar a les càrregues que li toquen i, tot i que començo a aixecar-me pel matí amb les cames cansades, aguanta bé els entrenaments.

Aquest matí he fet dues sessions, la primera a la sala de Fitness. Casi 40 minuts i mig molt genèrics, una mica de cinta, una mica d'elíptica, abdominals, flexions i dominades. 100 bpm de mitjana i 260 kcal cremades.
La segona ha estat la classe d'Spinning dels dijous pel matí. 54 minuts i 44 segons amb una mitjana de 128 bpm, cremant 591 Kcal (les pulsacions i les Kcal són inferiors a les reals perquè he hagut de marxar un moment i el pulsi comptabilitza els bpm com 0, això fa que la mitjana baixi molt).

Per la tarda hem tornat a córrer amb Àlvaro. Avui la cosa ha canviat molt, si l'altre dia, dimarts, em vaig trobar malament aquesta tarda la cosa ha anat molt millor. Hem fet 11,2 Kms en 1hora 2minuts i 50 segons (mitjana de 10,7 Km/h) a més les pulsacions han resultat com abans del paron 149 bpm de mitja i he consumit 914 kcal.

A partir d'ara m'agradaria poder mantenir els volums de càrrega del matí i anar augmentant poc a poc les distàncies de la tarda, tant en cursa pedestre com en bici ( a partir de dilluns comencem a agafar-la).

Demà última sessió, fitness, abans de la TRANSEBRE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada