dilluns, 16 de maig del 2011

Tornant a la rutina.


 
Sembla que per fi torno a agafar l'hàbit de entrenar matí i tarda. Avui al matí sessió de fitness i per la tarda una sortideta amb bici amb el company dels dilluns "lo socio", ha estat bastant més light que la setmana passada i hem fet més fotos que ja les penjaré quan el blog acabi d'anar bé (espero que demà pugui).

A les 7:05 del matí començava la sessió de fitness 15 minutets de cinta i 30 de peses treballant els pectorals (és el que em toca a la rutina nova). 45 minuts en total a 97 bpm de mitjana, 267 Kcal cremades.
Per la tarda ruta anat a pujar a Montllobé i a Montmaneu (no hem arribat a dalt del tot, ens hem desviat per agafar el polansky). Les dos pujades han estat per camí, la de Montllobé pel camí que passa per davant del mas d'Antonio'l ¿vb?ell i la de Montmaneu per la pujada dels pantanos agafada des de la cantera Llúcia. Hem estat 2 hores i 51 minuts per fer 33 Kms i mig, ritme de 11,7 (ja he dit que hem fet moltes fotos), una mitjana de 126 bpm i 1790 Kcal consumides.
Total 3 hores 36 minutets i 2057 Kcal. Tornem a passar de les 3 hores i de les 200 Kcal.
Demà tornem a córrer en lo company dels dimarts Àlvaro, a veure si estem els dos en condicions i podem fer una sortida de 12 Kms.

A10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada