dijous, 19 de maig del 2011

Disfrutar corrent

Al final no m'ha calgut anar a fer Spinning per la tarda i he seguit amb la rutina establerta d'anar a Montllobé corrent, avui he agafat la càmara de fotos.

Pel matí una mica d'estiraments i 30 minuts d'escalfament a la bici abans de fer la sessió d'spinning, en total 1 hora i 24 minuts de bici i 705 Kcal.

Per la tarda a les 18:15 havíem quedat a la plaça de les escoles amb Àlvaro per anar fins a Montllobé a peu, en total 13 Kms. La sortida excepcional, a més he disfrutat molt més i se m'ha passat el temps més ràpid que quan anem a córrer solament per pla. Ens ha costat 1 hora i 18 minuts (parant a fer fotos a dalt del tot de Montllobé), la velocitat mitjana ha estat de 10 Km/h (crec que haguessim pogut treure una mitja de 10,5 com a mínim però ho hem apretat massa) i he consumit 1131 Kcal. Ja ho havia fet una altra vegada d'anar a Montllobé, però vista la experiència a partir d'ara ho farem més cops d'anar a córrer per montanya.

El total del dia ha estat de 2 hores 42 minuts i 1836 Kcal.

La setmana que ve per desgràcia no podré anar a córrer cap dia perquè em toca fer totes les sessions d'spinning (11 en total) i no em dóna el cos per tant encara.



Aquest fi de setmana PEDAL!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada