diumenge, 15 de maig del 2011

Final de setmana tranquil.



No sé que ha passat amb la pàgina però des de dijous que no hi he pogut entrar per penjar cap més entrada, de fet tampoc no tenia gran cosa per escriure.

Des de divendres fins a avui solament he fet una sessió de Fitness per treballar braços i uns 10 Km en bici (no sé segur quants van ser perquè no portava el polar).

Divendres pel matí tocava la sessió de Fitness amb la rutina nova i la veritat és que ho he notat, no tant el mateix dia de l'entrenament com els dos dies següents, he estat ple d'agulletes des de dimarts.

Dissabte dia en blanc ja que pel matí tenia futbol i per la tarda havia d'anar a Lleida.
I avui pel matí hem fet el dia de la bicicleta a Seròs, una sortida d'uns 10 Kms amb el cotxe de l'Ajuntament obrint i marcant el pas. Hem anat cap a Massalcoreig per la carretera vella, desprès direcció a la Granja d'Escarp per la pista i per acabar hem agafat un desviament que dóna a la carretera nova de Seròs a la
Granja d'Escarp més o menys a l'altura de l'antic "Punto Azul" per dirigir-nos cap al Càmping de les piscines on ens esperava un bon esmorzar a base de llonganissa, botifarra i carn magra a la brasa.
Al final s'ha fet un sorteig on s'ha donat botellins, manxes, candaus, llums,....... un bé de Déu de coses que poca gent s'ha quedat sense rascar res.
Com veieu el fi de setmana ha estat tranquil, a veure com comencem la setmana demà.

2 comentaris:

  1. ostia neneng quines generacions com hi van ehhhhh

    ResponElimina
  2. Si, però no s'han d'apretar massa a veure si se'n cansaran alego.

    ResponElimina