dimarts, 16 de juliol del 2013

12.000, aquest cop plans.

La intenció és d'entrenar fort avui i demà i deixar dijous per fer una mica de natació, que és el que porto pitjor, per començar a descansar les cames i divendres i dissabte de descans total. En principi d'aquesta manera diumenge, si el refredat que vaig agafar a la muntanya m'ho permet, hauria d'estar en condicions per exprimir-me bé.

Els dies que vaig a córrer, com que faig distàncies mitges, aprofito per acabar nadant una mica i així vaig complint amb tots els aspectes del triatló.

La sessió d'avui era de 12.000 metres de running, fent els primers 7.000 a ritme normal deixant els últims 5.000 per simular el final de la cursa.

La ruta escollida la de sempre, ja m'està bé perquè diumenge correm pels carrers del centre comercial de Puerto Venecia i allò és tot pla, arribant fins a la cova del Pare Palau per camí i desprès tornar per al vora del riu fins a l'antic camp de futbol i d'allí ja cap a Seròs.

Els primers 7.000 metres han sortit entre 5:05 i 5:20, és un ritme que porto bé i que poc a poc em va cansant les cames ( tot i que per pla podria portar-lo molta estona).
Al sentir la vibració del final del kilòmetre 7 he començat a augmentar el ritme intentant no ofegar-me gaire al principi. Els primers 3.000 han sortit a 4:06 de mitjana (és un ritme una mica més alt del que pensava portar), però els dos últims han estat molt més lents 4:18 i 4:19.

No he sortit decebut perquè des del principi que m'he notat les cames pesades degut als 10 últims minuts d'ahir. m'anava convencent que diumenge no les tindria millor que avui desprès de més d'1 hora de tute.

12.000 metres en total en 57 minuts 44 segons.

En acabar i hidratar-me una mica a casa he anat a nadar 1.250 metres.

Avui, aprofitant la tirada m'he apuntat a un altre triatló, aquest cop de la distància que volia, Olímpica (1.500 metres swim, 40 Km bici i 10 Km cursa pedestre).
Desprès de fer-ho m'han entrat tots els dubtes pel fet que de 750 en bassa a 1.500 en mar el tema de la natació, que és el meu cavall de batalla, serà molt molt més dur. Potser hagués hagut d'esperar a veure com anirà diumenge, però ara ja està fet.

Salut!

1 comentari:

  1. va sangre i al toro que diuen los matadors


    l'esperit de lluita ha de compensar les mancances

    ResponElimina