dimecres, 10 de juliol del 2013

Apretant a la flaca.

La ruta a fer ha estat la de sempre amb la variant de fer els dos ports de Mequinensa, primer el de Faió i desprès un parell de quilòmetres del port de Casp ( no tenia temps per a més ).

Avui la sensació ha tornat a estar molt positiva, no feia gens d'aire i durant tota l'anada a Alcarràs ho he notat. Per poder portar la cadència idònia havia de baixar pinyons i la velocitat no era la dels altres cops.

Desprès també ho he notat es clar, sense adonar-me'n passava dels 30Km/h i abans de començar a pujar els dos portets la mitjana era de 30 Km/h.

Al començar la primera ascensió la calor ja es deixava notar i al augmentar l'esforç i disminuir la velocitat la sensació d'increment de temperatura ha estat bestia. Les cames no estaven tant bé com la setmana passada però quan s'han acostumat a l'esforç s'han portat.
Baixada ràpida i divertida per les corbes i tornem-hi.

A la segona pujada, no ha estat fàcil evidentment, però les cames ja estaven tibants de feia 3 minuts abans i aviat han agafat la forma. Al primer kilòmetre he trobat un percal amb un camió creuat al mig de la carretera, formava caravana en un sentit i altre, però jo he pogut passar lentament a la pujada i bastant més alegre uns minuts desprès baixant.

Tota la tornada a casa ha estat més dura que els altres cops que trobava el vent a favor, he pogut mantenir-me rascant els 30 Km/h ( al final la mitjana ha estat de 28,7) però he arribat a casa "tibio".

81 Km i 650 metres de desnivell en 2 hores 50 minuts.

La setmana vinent a veure si em dóna temps de fer tot el port de Casp.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada