dimecres, 24 de juliol del 2013

Patint per aconseguir els objectius.

Sé que he de nadar, pedalar i córrer més per afrontar la cursa del dia 11 en garanties d'acabar-la, sense arribar a patir tant que avorreixi l'esport per sempre és clar, crec que acabar-la ara l'acabaria.

Solament tinc aquesta setmana, la vinent i fins dimarts o dimecres de l'altra per acumular desequilibris, això vol dir que he d'augmentar les càrregues i mirar com respon el cos.

Avui he ajuntat la cursa a peu i la natació. El problema és que, a l'hora que obren les piscines, sempre he de córrer abans de nadar i no puc veure la sensació de pedalar o córrer desprès de la natació.

Les distàncies paregudes a les de la cursa per acostumar el cos:

12.000 metres de running, fent els 2.000 primers a ritme suau (5:42 i 5:09) per escalfar i comprovar que la sortida en bici d'ahir ha deixat les cames tocades, i els darrers 10.000 a ritme de cursa.
L'entrenament d'avui m'ha servit per veure que no podré portar el ritme a 4:09 com volia, una cosa és el ritme que portes un entrenament amb les cames fresques i fent solament cursa pedestre, una altra el que pots portar desprès d'haver pedalat fort el dia anterior i escalfant 2.000 metres, i una altra el que podré fer el dia de la prova.

La mitjana d'aquest matí ha estat de 4:13, no està malament però, he patit més del que esperava per poder portar un ritme més lent del que volia. Al principi encara mantenia ritmes pròxims als 4:09, però al final estaven més aviat cap als 4:20.

El temps dels 10.000 finals ha estat de 42 minuts 18 segons. No puc estar descontent, és un ritme bo per mi, tenint en compte que l'any passat em movia rascant els 50 minuts. És una velocitat una mica per sobre dels 14 Km/h, 2 Km més que fa un any.


En acabar aquesta sessió, amb el cansament general sumat de la sessió d'ahir, he anat a les piscines a fer 2.000 metres.
Els 1.500 primers alternant la forma de nadar cada 500 metres. Primer respirant cada 3 braçades, desprès cada dues agafant l'aire per l'esquerra i al final cada dues igual però respirant per la dreta.
36 minuts i mig. Espero poder fer-ho en 40 nadant al mar.

Els últims 500 els he fet desprès de recuperar durant uns 20 segons i no he agafat temps.

Normalment no retoco les entrades un cop estan fetes, però aquest cop em veig obligat a fer-ho perquè la càrrega d'entrenament s'ha vist modificada per la nit.

Sessió de running amb sèries. Jo no n'he fet cap, solament estava per controlar que la gent les fes el que tocava, però tot i amb això he estat corrent a trot suau durant gairebé tota l'estona que ha durat el seu entrenament. volia que es soltessin les cames per poder jugar desprès a futbol sala amb una mica de garanties. Perquè aquesta és una altra, a les 22:30 he anat a fer mitja part de futbol sala tenint un sol canvi a l'equip.

Per la nit han sortit 5.000 metres més en 40 minuts i 22 minuts de partit.

Entre l'excès d'entrenaments i la calor avui he acabat fos.


Demà torno a pedalar, espero que Mòdol no m'apreti perquè estic segur que aniré pesat.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada