divendres, 5 de juliol del 2013

Ara ja són 1000

Capficat en poder acabar el tram de natació de la tri sprint avui he tornat a la piscina.

Tenia el temps molt molt just, solament podia fer 1000 metres i sense descans.

Arribo, m'enfundo el banyador de licra, taps a les orelles, les gafes i a l'aigua. Els primers 250 fent la tècnica antiga, respirant cada 3 braçades per anar canviant de costat i compensar els moviments. Els 250 següents respirant cada 2 braçades, agafant aire amb la braçada esquerra. Els tercers 250 respirant igual cada 2 però amb l'altre braç. I les últimes tornant a la tècnica antiga.
Tot això per mirar com em va millor nadar encara, imagina l'entrenat que tinc el tram de natació. He arribat a la conclusió que és més descansat fer-ho cada 2 però: si ho faig amb el braç esquerra noto més molèsties a l'espatlla (encara residus de la caiguda de la xallenge d'Almatret) i si ho faig amb el dret podria ser que acabessim nadant en dos pams d'aigua solament........ no sé potser seguiré cada 3, però la sensació d'ofeg és més gran....... a verue si durant les dues setmanes que falten ho puc acabar de perfilar.

De moment sé que els puc fer, a més la truatló la fan a Puerto Venécia amb la qual cosa suposo que nadarem al llac que tenen allí. Aigua dolça evidentment i sense moviment, espero mantenir el ritme que porto en piscina. Si és així puc rebaixar els 20 minuts.

Ara el problema de la natació és, a part de millorar el temps i adquirir més bagatge, anar cuidant l'espatlla perquè em torna a fer una mica de mal un altre cop i decidir com nadaré..... igual vaig alternant com he fet avui, així el temps passa més ràpid.



Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada