dimecres, 25 de gener del 2012

Cada cop em trobo millor corrent.

Aquest matí sol he fet la sessió de peses que em toca setmanalment. L'he canviat de dijous a dimecres perquè he replantejat els entrenaments a conseqüència de les sensacions de diumenge a Alpicat. Ara faré bici cada matí, exceptuant els dimecres que he de fer les sèries de running i m'interessa no estar tant cansat i per tant aprofitaré per fer les peses aquest dia.
Els pesos han estat més baixos que fa dues setmanes, sembla una tonteria però si solament fas peses un cop per setmana, si una setmana deixes de fer-ne a la següent es nota.

Per la tarda he anat a fer les series abans d'anar a l'entrenament de futbol. He començat fent les sèries de la setmana abans de la duatló i a partir d'aquí aniré augmentant la distància de les sèries o disminuint el temps de recuperació.
Les sèries m'han sortit força bé, encara tenia molèsties al bast extern com a conseqüència de la duatló però he fet bons temps. els 20 primers minuts a 5:09/km, la primera sèrie a 4:15, les tres següents sobre els 4:00/km, la primera 3 segons per sobre i les altres dues 2 per sota. La última a 4:11.
En total 13,5 Kms en 1 hora i 5 minuts a 4:52 de mitjana i 993 Kcal consumides.

Demà faré bici mátí, tarda i nit, a veure com va.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada