dilluns, 9 de gener del 2012

Entrenament amb lluna plena.


Solament començar a córrer avui a la tarda he vist la lluna com si fos una imatge de postal, començava a agafar altura per sobre dels plans d'Aitona i era de color rogeng, a més avui és lluna plena i per tant es veia molt grossa.
-Mira quin bon rotllo! -he pensat -igual no em cal ni engegar el frontal (s'ha de tenir en compte que he començat a córrer a les 18:10 i em tocava fer 60 minuts de carrera contínua per tant en 15 minuts ja havia de ser nit).
Per la cabessuderia de mirar de córrer amb la llum de la lluna als 2 kilòmetres i mig m'he fet una torta al turmell dret i pensava que havia de tornar cap a casa, per sort al cap de 5 minuts de baixar el ritme i mirar de xafar amb compte se m'ha passat i he pogut acabar de fer l'entrenament.

Avui han tocat 3 sessions: 1era al matí al gim sessió suau amb estiraments llargs i ritme regeneratiu, 2on els 60 minuts de carrera contínua i 3r 45 minuts caminant amb Pat per mirar de ficar-se una mica a lloc que la Paula no fa més que créixer i ella ara ha de vigilar pel tema sucres i etc....

Sessió de matí: 20 minuts estirant per descarregar de la sortida de diumenge, desprès 15 minuts de cinta sense passar de 105 bpm ( no ens enganyem ha estat un caminar ràpid), desprès 30 de bici arribant a les 115 pulsacions i per acabar 6 minuts d'abdominals i estiraments. Ja he dit que era exercici regeneratiu.

Sessió de tarda-nit: 60 minuts de running a una mitjana de 12,5 Km/h ( 4:48 m/km), he acabat content per poder fer l'hora sencera desprès de la torta als 10 minuts de començar però el ritme hauria hagut de ser una mica més alt.


Sessió nocturna: 45 minuts caminant amb Pat donant una volta al poble, la veritat és que feia fred i em notava cansat de la sessió de running anterior.

En total 60 minuts d'exercici intens i 115 d'exercici suau. 1118 Kcal consumides sense comptar la caminada nocturna.

Demà torno a estirar i a fer sessió regenerativa pel matí i per la nit spinning.

Salut!

2 comentaris:

  1. noi aqueste noies et posaran firme en un tres i no res, dic la mare i la filla

    ResponElimina
    Respostes
    1. És més fàcil això que no que les fica jo rectes a elles. Però.....resignació.

      Elimina