divendres, 13 de gener del 2012

Un entrenament de força psicològica.

Tot i que tinc la sort que anar a córrer m'agrada, i no em fa res estar més d'una hora corrent, el que no soporto és córrer a la cinta molta estona. Avui em tocava fer una hora de carrera contínua i com que a la tarda no tenia temps ho he hagut de fer al matí a la cinta. UN SUPLICI!


Doble sessió d'entrenament perque avui he tornat a anar a nadar i de passada he estrenat l'equip de triatló per veure que tal funcionava a l'aigua.

Pel matí sessió d'estiraments i cinta. Uns 15 minuts estirant i desprès 60 de cinta canviant de ritme per a que no es fes tant pesat. El ritme més baix ha estat de 10,5 Km/h i el més alt de 13,5. Volia mirar si diumenge 22 podré aguantar ritmes de 4:30m el quilòmetre i això és córrer a 13,3 km/h, a la cinta he aguantat 5 minuts portat aquest ritme per tant suposo que diumenge amb les cames descansades i motivat per la cursa l'aguantaré durant la meitat del recorregut a peu. Les mitjanes a la cinta han estat de 12,1 Km/h (per tant he recorregut 12,1 Kms), 172 bpm i 961 Kcal consumides.

La sessió de tarda-nit ha estat de piscina. Desprès de no anar a nadar en tot el nadal el cos protesta i fa que tinguis que parar més sovint del que ho havies fet abans. He fet els 1000 metres igual però he hagut de parar cada 250 a agafar aire i descansar els braços. El temps total gairebé ha estat el mateix que abans més o menys 25 minuts però l'esforç, i per tant el cansament, han estat superiors. A més avui he volgut estrenar l'equip de triatló per veure com es comporta aquest teixit a l'aigua i la veritat és que és una meravella, s'adapta molt bé al cos i no molesta per fer els moviments.

La setmana vinent és de descàrrega i hauré de controlar molt el pes ja que el desgast és molt baix.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada