dilluns, 7 de maig del 2012

Començar la setmana amb les cames cansades.

Doble sessió d'spinning de 112 minuts totals de durada, avui les he fetes ficant la càrrega que toca. Al final he decidit que les sessions de dilluns i dimecres que són doblades les faré a la càrrega que toca com entrenament i les de dimarts i dijous les faré amb càrrega baixa per mirar de fer la funció de regeneració i així poder començar a córrer dos dies a la setmana. Començaré la setmana vinent a fer una mica de running, primer he de mirar com senta al cos aquestes càrregues d'entrenament.
També he començat a treballar el tronc superior amb peses, però no tinc clar la rutina a seguir, suposo que en faré una mica cada dia amb poc pes i repeticions elevades aprofitant que estic a la sala de fitness per fer una sessió d'estiraments extra de cames.

Bé, com ja he dit avui doble classe seguida d'spinning, la càrrega no ha estat molt elevada perquè en total he consumit 788 kcal amb 112 minuts d'exercici, però ja ha estat suficient tenint en compte que no tenia les cames del tot descarregades del fi de setmana. 23.6 Km més al total mensual.

Demà em toquen les sessions de "regeneració"

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada