dijous, 3 de maig del 2012

Spinning regeneratiu?

K.O., avui m'he aixecat Knock out completament. La sortida de dimarts, la doble sessió d'ahir i el descans insuficient m'han deixat totalment tocat, aquest matí a més tocava la classe dels dijous i per la nit una altra. El pitjor és que segurament a partir d'ara això serà igual cada setmana, per això he decidit que les sessions de dimarts i dijous les faria com si fossin un entrenament regeneratiu intentant treballar en percentatges baixos, recuperar les cames i no consumir gaires calories. A veure si així la setmana vinent ja puc començar a sortir a córrer.

La sessió del matí ha estat la més suau, 54 minuts consumint 190 Kcal, les pulsacions no han pujat de 122 i la mitjana ha estat 93.
He tingut la impressió que si es vol l'spinning també pot servir per recuperar desprès d'un dia dur.

Per la nit la intensitat ha estat més elevada, em sentia millor que pel matí (possiblement el fet de soltar les cames a la sessió matinal hagi anat bé) i m'ha costat de retenir-me amb les càrregues i els ritmes, però tot i això en els 54 minuts 30 segons solament he cremat 300 Kcal, els bategs jan arribat fins a 154 però la mitjana ha estat de 106.

Sumant les calories de les dues sessions el kilometratge d'avui es queda en  14.7, demà i dissabte veure si es pot utilitzar l'spinning per recuperar.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada