dissabte, 5 de maig del 2012

Una sortida de dissabte

Tot i que divendres no volia fer res per tal de tenir les cames descansades per dissabte i/o diumenge, teníem un partit de futbol sala de la Lliga Segrià i vaig anar a jugar una estona. Al final vaig acabar jugant uns 25 minuts sabent que avui em passaria factura a les cames i sobretot als adductors que, tot i portar calentadors escalfar-les bé i estirar desprès de cada partit, se'm carreguen molt quan jugo futbol sala.

Avui havia quedat amb Jordi per sortir a pedalar a les 8:00, dues horetes i mitja o tres per així poder anar a pegar volta al partit de futbol 7 que començava a les 10:30.
La sortida no estava encara programada, mentre enfilàvem el camí del ram anàvem discutint la ruta a seguir, al final hem anat per la vora del riu fins a la gravera de la Granja d'Escarp, des d'allí hem començat a pujar fins dalt de la costa de la Belladona, desprès planejar per fer la trialera que dóna a la Granja de baixada, hem tornat a remuntar per la pujada de l'Angibós, baixada pel Polansky i per acabar de fer kilòmetres hem fet pista fins a la Granja un altre cop, Massalcoreig, Seròs i la gravera del cementiri.

Ens han sortit 44 Kms amb 858 m de desnivell positiu acumulat en 2 hores i 45 minuts. Les dades de batecs i calories no les puc ficar perquè el meu garmin s'ha fos als 30 minuts de començar.


Demà possiblement tornarem a sortir per soltar una mica les cames, ruta curta, suau i plana.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada