dimarts, 22 de maig del 2012

Sensacions al córrer

Els dimarts i dijous han passat de ser el dia de la setmana amb menys càrrega (deixant de banda divendres i dissabtes que són de descans) a ser els que més activitat i més desgast tinc.

Pel matí sessió d'spinning que, tot i haver de ser a ritme regeneratiu, al ser una sessió ràpida encara que no fiques molta càrrega les pulsacions pugen igual.
55 minuts de bici amb molt puja-baixa de pulsacions, solament 207 Kcal consumides.

Desprès de l'spinning ha tocat aixecar ferro i estirar per recuperar una mica la musculatura. No tinc registre de calories ni de pulsacions a la sala de fitness, però hi he estat uns 50 minuts.

Tarda de running. Avui he augmentat la distància, la finalitat era fer 9000 metres intentant aguantar una mitjana de 5' el kilòmetre.
He pogut comprovar que el running, al mantenir durant més temps unes pulsacions constants i elevades i una exigència muscular contínua, provoca una sèrie de millores que sortint amb bici normalment no aconsegueixes ( podries arribar a aconseguir-ho, però hauries de fer una sessió molt específica i segurament amb bici estàtica per eliminar pujades i baixades).
M'han sortit 9010 metres en 44 minuts 25 segons, a 4'56" Km de mitjana. L'ascensió ha estat nula, solament 26 metres. 167 bpm de mitjana i 591 Kcal consumides.
S'ha de dir que durant tota l'anada tenia el vent a favor i els ritmes han estat més bons, a la tornada evidentment el vent en contra i ritmes més dolents i pulsacions més altes.

A la nit a repetir sessió d'spinning, s'han allargat una mica els estiraments i hem tardat 57 minuts en fer tota la classe. La mitjana de pulsacions 115 i 367 Kcal consumides ( ja he dit que es difícil retenir les pulsacions quan la sessió és ràpida).

El total d'spinning 1 hora 52 minuts i 574 Kcal. 17,2 Kms.
Consum total (sense la part de Fitness) 1165 Kcal.

Demà al matí tornaré a començar amb les sessions d'estiraments per evitar lesions ara que torno a córrer.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada