dimecres, 2 de maig del 2012

Interior Vs Exterior

Avui ha tocat un altre cop doble sessió d'spinning, el temps total emprat per a fer les dues sessions ha set de 1 hora i 53 minuts, gairebé el mateix que vaig estar ahir per fer la volta amb Btt.
Les diferències entre una activitat i l'altra són clares, a part que pedalant per la muntanya el temps passa més ràpid, pedalant a l'aire lliure s'aguanten uns bpm més alts durant més temps, el temps de treball a l'exterior sol ser més gran que en una sessió d'spinning, és més entretingut fer una rutilla que pedalar sense maure't del lloc. Per contra en l'spinning pots controlar molt millor el percentatge de treball al que vols fer la classe, ho pots fer sense problemes a qualsevol hora del dia, sues més i per tant elimines més toxines en menys temps.
Hi ha moltes més diferències, però aquestes són les més clares. Són dues activitats diferents però que és bo complementar per a mantenir un bon nivell de forma durant tot l'any.

Desprès de la sortida d'ahir al matí, que va ser curta però molt intensa, pensava que la doble sessió d'avui em costaria més de fer però he vist que me n'he sortit prou bé ficant les intensitats reals que feia falta per fer la classe.
La durada ha estat de 113 minuts amb una mitjana de 120 bpm (177 de màxim) consumint 837 Kcal  25.1 Km.
Aquesta sessió es caracteritza pels canvis de ritme i perquè té el punt més alt abans del segon descans i desprès queda la última part per anar recuperant les pulsacions més poc a poc.


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada